PickEatUp

Asian-Mediterranean Fusion

Come On In We're Open

  • mandag Lukket
  • tirsdag 16:00 - 21:00
  • onsdag 16:00 - 21:00
  • torsdag 16:00 - 21:00
  • fredag 16:00 - 21:00
  • lørdag 16:00 - 21:00
  • søndag 16:00 - 21:00

P. Knudsens Gade 29
2450 København SV

Tlf. i åbningstider
29 82 33 98

ß

Asian-Mediterranean Fusion About Our Restaurant

PickEatUp er vores eget ord for din take-away og restaurant-oplevelse. Vores fornemmeste mål er at hjælpe dig til en god madoplevelse, når du ikke selv svinger kødgryderne derhjemme. Vi specialiserer os inden for det asiatiske fusion med middelhavets køkken. Dog vil vi ind imellem servere andre internationale retter – med et asiatisk twist og vores egen stil.

Vi lægger vægt på det faktum at vores mad altid er frisk og af høj kvalitet. Vi tænker på forbrugerens bedste, så langt at vi har fravalgt al brug af MSG og andre kunstige smags- og farvestoffer. Vi forsøger så vidt muligt at benytte økologiske råvarer og vores take-away udleveres i miljøvenlig indpakning.

Konceptuelt søger vi at skabe noget anderledes end spisestedet med de samme 100 faste retter på menukortet året rundt. I stedet vil man hos os kunne vælge mellem 4 forskellige retter hver dag. Vi gør så vores absolut bedste for at hvert måltid smager godt, er frisk og af højkvalitet, følges af god service og en god købs-oplevelse. Alt dette for at lette kundens hverdag – i hvert fald mht. mad.

For at nå målet med lethed og tilgængelighed, har vi udviklet både hjemmeside og en applikation til telefonen, der hjælper til at købsoplevelsen bliver hurtigere og nemmere. Alt du skal gøre er at bestille det mad du ønsker og så komme forbi og Pick Eat Up! … En lille kærlig advarsel: vi vil også servere lækre sager for den søde tand, så som kager og andet konditori.

Som vi gerne siger: ”At spise er en nødvendighed, at spise intelligent er en kunstform, at vælge PickEatUp er vejen frem.” PickEatUp værdier:

”Vores værdier inkluderer at levere smagfuld og lækker mad af høj kvalitet samt god service. Ingen kunstige smagsstoffer eller farvestoffer. Brug af bæredygtig indpakning til maden. Stærkt og innovativt IT-system, som bringer forbrugeren tættere på os.”